dimecres, 25 de juny de 2014

Entrevista a Pere Massanés

Professional al davant de  Viatges Masanés, agència creada a Manresa l’any 1978 i que manté el perfil d’empresa familiar que manté la vocació d’una atenció molt personalitzada. Des de fa anys Viatges Masanés forma part de la vida estival del Passeig de Manresa  i esdevé una de les empreses que hi col·laboren en forma de sortejos viatges per a clients de les terrasses.

-          Quins records et genera el Passeig de Manresa? N’hi deuen haver d’infantesa i joventut, oi?
Per suposat, el Passeig sempre ha estat la columna vertebral de la vida social de la nostra ciutat. Recordo  els vermuts del diumenge, amb els pares i ja a l’ adolescència van venir les pujades i baixades  a veure si et creuaves una mirada amb aquella noia que t’ agradava i no t´atrevies a dir li ... 

-          Com a expert en turisme, creus que el Passeig és un bon reclam per a les persones que visiten Manresa?
Es un referent. Si algú de fora visita Manresa sempre dona la referencia de la “Rambla”, i ens toca als manresans d rectificar-lo  i dir  que a Manresa en diem Passeig.  L’ ambient a l estiu es espectacular es un pol de atracció per joves i mes grans. Es bonic veure com perdura la tradició malgrat ha passat tant de temps.


-          D’on neix la vinculació de Viatges Masanés amb les activitats d’estiu del Passeig?
Amb en Diego Sanchez hem tingut diferents vinculacions al llarg dels  nostres recorreguts professionals i particulars.  Sempre hem tingut una bona sintonia i   es un plaer col·laborar i sumar a la seva empenta.  Ja des de un bon inici de la campanya “Quin Passeig” vàrem apostar per la col·laboració. primer va esser amb un viatge al Carib, i ara mateix estem col·laborant amb un creuer que sembla que agrada mes.


-          A quins països del món han anat els clients que guanyen el sorteig d’estiu a les terrasses del Passeig?
Tal com t indicava abans  vàrem iniciar la campanya amb viatges a la Republica  Dominicana, que i varen tenir molta acceptació. Forces parelles han gaudit del premi.
Així que el Creuer es va posar de moda, vàrem apostar per aquest obsequi, que habitualment es un creuer pel Mediterrani i es visita la costa Italiana i algun por de Sud de França.

-          Quins punts de la ciutat de Manresa recomanes a una persona que arribi a la ciutat?
Crec que la Seu, majestuosa des de el turo que domina la ciutat i el parc que l’ envolta, es un punt de referència per les vistes  que te: La Cova, Montserrat. El nou camí dels Corrals....
Un passeig per la ciutat modernista, la Buressa,  Passeig, Casino, Kursaal  i una visita al parc de l’ Agulla. Amb tot això crec que el visitant es pot fer una  idea bastant global  de la nostra ciutat.

-          Tot i que cada vegada n’hi ha més, Manresa i comarca encara no es pot dir que siguin punts d’atracció turística. Què ens falta?
A nivell de Manresa, crec que un hotel al centre de la ciutat seria primordial. No nomes  com a punt de allotjament, sinó molt mes que això: un lloc de trobada cívica, empresarial, capaç de donar aixopluc a les diferents inquietuds ciutadanes.

A nivell comarcal crec que el que cal ara mateix es estructurar be la oferta i donar la a conèixer. Ara mateix ja hi ha un projecte que esta treballant en aquesta direcció. Tenim un gran patrimoni i un bon equip humà, ingredients necessaris per posar en marxa el projecte turístic que cal a la comarca. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada